ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

24 Οκτωβρίου 2020


ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ηotel Grand Hyatt Athens
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Αθήνα 117 45, Τηλ. 214 402 1234

photo


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ/COVID-19

Θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι κατευθυντήριες οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας για την έναρξη των φυσικών συνεδρίων τόσο για το συνεδριακές αίθουσες όσο και για το χώρο της έκθεσης-γραμματείας συνεδρίου, όπως ανακοινώθηκαν επισήμως στις 3 Ιουλίου 2020. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους στο χώρο διεξαγωγής και τους εξωτερικούς συνεργάτες-προμηθευτές ενώ αν και προαιρετική συνίσταται και για τους συμμετέχοντες.


ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Grand Hyatt Athens άνοιξε τον Αύγουστο του 2018. Προσφέρει ολοκαίνουριο σπα, αίθριο με πισίνα και μπαρ, καθώς και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη από τον τελευταίο όροφο. Διαθέτει επίσης κλιματιζόμενες μονάδες με κομψή επίπλωση και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, γυμναστήριο, κέντρο σπα και εστιατόριο. Η διαδρομή για το Λιμάνι του Πειραιά διαρκεί 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, επίσης με το αυτοκίνητο. Η περίφημη Ακρόπολη είναι 3χλμ. μακριά. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 32χλμ. από το Grand Hyatt Athens.


ΓΛΩΣΣΑ

Η επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου είναι η Eλληνική.


ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Θα χορηγηθούν 5 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα πιστοποιητικά συμμετοχής θα σταλούν ηλεκτρονικά μετά το πέρας της Ημερίδας αφού συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα αξιολόγησης.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ (Application)

Το πρόγραμμα καθώς και όλες οι πληροφορίες θα είναι διαθέσιμα μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της Ημερίδας. Ο κωδικός πρόσβασης θα αποσταλεί σε όλους τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

era_logo
ERA Ltd • CONGRESSES • EVENTS • BUSINESS TRAVEL • INCENTIVES • TOURISM
Aσκληπιού 17, 10680 ΑΘΗΝΑ T: 210 3634944, F: +30 210 3631690 E-mail: info@era.gr , Website: www.era.gr